Kunstexpo Zomerstraten Groenlaan.

zomerstraten

Eén van de zeldzame initiatieven die in de regio Herzele-Zottegem-Sint-Lievens-Houtem kunnen blijven doorgaan is de kunsttentoonstelling in de Oude Strijkwinkel die door vzw ’t Uilekot georganiseerd wordt in een intense samenwerking met het gemeentebestuur van Herzele.

Het zomerterras van ’t Uilekot, blijft net als dat van andere horeca-collega’s open. Op het terras kan men genieten van streekdranken, een picknick of salads in a jar (zomersalades in een weck-bokaal) met streekgebonden, fair-trade of bioproducten.

Kunstenaars van in en rond Herzele vullen huis en tuin van de voormalige strijkwinkel met hun artistieke creaties. Dit kadert in het initiatief Zomerstraten. De verschillende ruimten, de tuin en de kelder van de strijkwinkel ademen een bijzondere sfeer uit waarbij kunstenaars verschillende gevoelens oproepen en mensen in verschillende stemmingen brengen.

Er zijn schilderijen, tekeningen, installaties, video, foto’s en keramiek te zien. De deelnemers: Ben Deckers, Trees Coppens, Jennifer Vrielinck, Etienne Roete, Steven Van Der Heyden, Patrick Erauw, Thijs Van der Linden, Pascal Verreth, Colette Léger, Geert Lenssens, Piet Sonck, Astrid De Vuyst, Mira Van Caeneghem, Danny De Stammeleer, Vera De Jonge en Pepijn de Paepe.

Covid-maatregelen:

Meer info

2020-08-zomerstraten-herzele-02.jpg2020-08-zomerstraten-herzele-01.jpg2020-08-zomerstraten-herzele-03.jpg2020-08-zomerstraten-herzele-04.jpg